MEJÄ koolitus

Tänase päeva esimene pool sai veedetud koos Maironi ja Feraga Pedase metsades verejälgedel:) Nimelt korraldas Eesti Retriiverite Tõuühing Soome metsajälje (verejälje) koolituse, millest me suure huviga osa võtsime. Olen Feraga põllujälge treeninud alates tema esimesest päevast meie juures e. teisest elukuust, kuid siiski olin kahtleval seisukohal verejälje suhtes. Pole me ju kunagi metsas jälge ajanud, eriti veel verega.

Fera aga teadis kohe, mida teha tuleb ning ajas peaaegu laitmatu jälje. Tegemist oli u 20 tunni vanuse jäljega, mis oli 200-250 meetrit pikk ja läks üle kõiksugu metsas leiduva pinnase/maastiku sh mäest üles! Jäljel oli üks 90 kraadine nurk ning kaks vereala, lõpus hirvejalg, mida Fera isukalt järama asus:D

IMG_2736 IMG_2737 IMG_2744

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.